ONZE HOLLANDSE KAAS ASSORTIMENT

Wij van Kaas van Faas hebben gekozen voor meerdere soorten Hollandse kazen.
Zo kunnen wij je heerlijke Stompetoren kaas aanbieden, deze kaas is geproduceerd bij de Cono en wordt verder gerijpt bij Remein in Kerkdriel. De kaas is 25% minder zout als de gangbare Goudse kazen en is gepasteuriseerd, waardoor de smaak lekker romig is. Deze kazen worden speciaal voor Kaas van Faas extra gelabeld met ons logo zodat wij ons zichtbaar kunnen onderscheiden.
Ook hebben we een smakelijke ambachtelijke kazen. Dit zijn de boerenkazen en deze zijn gemaakt van rauwe melk en daar worden geen kleur en conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Dan heb je het dus over een authentiek ambachtelijke kaas die per kaas iets kan verschillen van smaak, maar in onze ogen kaas is zoals kaas hoort te zijn.
We kunnen je hier een vast aanbod van aanbieden en ook zijn we regelmatig op bezoek bij diverse kaasboeren waar we voor je op zoek gaan naar lekkere smeuïge en smaakvolle kazen.  
Natuurlijk hebben we ook bewuste kazen vast in ons assortiment, dat wil zeggen de 30+ en de 20+ en minder zoute kazen, in diverse smaken en varianten.
En beschikken we over een prachtig ruim aanbod aan Hollandse geitenkazen, schapenkazen gatenkazen en kruidenkazen.
Kaas verveelt nooit!

© Kaasvanfaas