ONS BUITENLANDSE KAAS ASSORTIMENT

Doordat wij veel contacten hebben in Europa met verschillende leveranciers, kunnen wij je de meest exclusieve maar ook de gangbare buitenlandse kaassoorten aanbieden. Veel van onze kazen worden ingekocht bij kleine boerderijen. De boeren van deze boerderijen maken alle kazen zelf en beschikken over weinig personeel. Ze hebben in verhouding weinig koeien en doordat ze zelf de kazen maken kunt u er wel vanuit gaan dat de kazen met veel liefde, passie en precisie worden bereid.
Dit zie je weer terug in onze toonbanken en dat proef je in je mond. Wat voor ons een ware traktatie is om aan jou te mogen verkopen.

De grote namen onder de buitenlandse kaassoorten kopen wij in via een tussenpersoon die de kazen rechtstreeks voor ons inkoopt. Maar ook hier houd het nog steeds wel in dat we voor kwaliteit gaan, kwantiteit willen wij je namelijk niet voorschotelen. Maar doordat deze kazen ook groter ingekocht worden, kunnen we de prijzen van deze kazen je relatief goedkoop aanbieden.

We vinden het natuurlijk ook belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan onze leveranciers en aan beurzen. Waardoor we onze ogen open houden en je met grote regelmaat iets nieuws kunnen laten proeven. Over kaas raak je nooit uitgesproken.

© Kaasvanfaas